May

2-A sınıfı öğretmeni Gürkan GÜZELEN ve öğrencilerinin "No Water, No Life "adlı e-Twinning projesinde yer aldılar. Bu proje ile suyun önemini ve kullanım şekillerini anlamak ve anlatmaya çalışarak farkındalık yaratmak istenmektedir. Yaşamın vazgeçilmezi olan suyun iklim değişikliği nedeniyle azaldığını bu nedenle önlemek için neler yapılabileceğini düşünmelerini amaçlanmıştır.

Şbt

1/A sınıfı öğretmenimiz Neda DOĞAN eşliğinde öğrencilerimiz sinema filmi izlemeye gittiler.Sinemada öğrencilerimiz güzel  ve eğlenceli vakit geçirdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz..

Şbt

Bakanlığımız tarafından gönderilen öğretmen önlüklerimiz geldi..