GÖKMEN ÇİÇEK - MÜDÜR

1983 Yılında Hatay ilinin Reyhanlı ilçesinde doğdu. İlkokulu Reyhanlı Mehmet-Belkız Büyülvelioğlu İlkokulunda, Ortaöğrenimini Reyhanlı Yahya Turan Öğretmen Lisesinde okudu. 2005 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Hatay  Reyhanlı ilçesine sınıf öğretmeni olarak atandı. 2006-2012 yılları arasında Reyhanlı ilçesinde Sınıf Öğretmenliği yaptı.2013 - 2015 yılları arasında Kumlu Atatürk İlkokulunda Müdür Yardımcılığı,2015-2017 yıllarında Reyhanlı Fatih İlkokulunda Müdür Yardımcılığı görevlerini yaptı.Reyhanlı İlçesi Şehit Muhammed Said Çelik İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandı.BOCCE , YÜZME , SATRANÇ , BASKETBOL , SUTOPU , DAMA , HİS VE WELLNESS , DART , BADMİNTON , KORFBOL branşlarında 1. kademe antrenörlük ve MASA TENİSİ branşında ise 2. kademe antrenörlük belgesine sahiptir.21524 lisans no ile futbol branşında futbol hakemliği , 1879 lisans no ile masa tenisi branşında ulusal hakemlik ve YÜZME branşında ise il hakemliği yapmıştır.Hatay Yıldızlar Spor Kulübü Kurucular Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı ve görevi aktif olarak devam ediyor.Acil Durum ve Afet Yönetimi Önlisans , Web tasarım ve Kodlama Önlisans , Adalet Önlisans , Spor Yönetimi Önlisans , Sosyal Hizmetler Önlisans ,  Emlak ve Emlak Yönetimi Önlisans .İşletme Fakültesi; Konaklama İşletmeciliği Lisans , İktisat Fakültesi; Kamu Yönetimi Lisans , Eğitim Fakültesi ; Sınıf Öğretmenliği Lisans.İktisat Fakültesi; Uluslararası İlişkiler Lisans ,Açıköğretim Fakültesi ; Sosyal Hizmetler Lisans , Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftiş ve Planlaması dalında yüksek lisans , Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü sınıf eğitimi dalında yüksek lisans bölümlerini başarı ile bitiren Gökmen ÇİÇEK, evli ve 1 çocuk babasıdır.