Şehit Muhammed Said Çelik İlkokulu

Yeni Mahalle 1442. sk. No 21 31500 Reyhanlı/Hatay
Vizyon
Şehit Muhammed Said Çelik İlkokulu olarak hedefimiz,anaokulu yaşlarından başlayarak,ilkokulun son sınıfına kadar sağladığımız eğitimle,güçlü bir kimliğe sahip,başarıyı hedefleyen,yenilikçi,yaratıcı,lider olabilen,toplum tarafından takdir edilen,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Geleceğin dünyasına şekil verecek çalışkan,ufku geniş,sağlam karakterli,dürüst,okuyan,inceleyen,araştıran,milli ve evrensel değerleri tanıyan düşünce ve haklarına saygı gösteren,görev ve sorumluluklarının bilincinde olan örnek öğrenciler yetiştirmek.
07.30-12.30 12:40 17:30
Ulaşım
Antakyadan ulaşım Antakya-Reyhanlı minibüsleri ile Reyhanlı ilçe içi ulaşım ise belediye otobüs ve özel öğrenci servisleri ile sağlanabilir.
Servis Bilgisi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde olup kaymakamlık,belediye,ilçe milli eğitim,adliye ve çarşıya yürüme mesafesindedir. Okulumuzun ile uzaklığı ise 40 km´dir.