Şbt

1/A sınıfı öğretmenimiz Neda DOĞAN eşliğinde öğrencilerimiz sinema filmi izlemeye gittiler.Sinemada öğrencilerimiz güzel  ve eğlenceli vakit geçirdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz..

Şbt

Bakanlığımız tarafından gönderilen öğretmen önlüklerimiz geldi..

Şbt

Öğrencilerimize ´Temiz Okul Temiz Sınıf´ sloganı ışığında çevreye karşı duyarlı olmalarını sağlamak, temizliğin önemini kavratmak ve daha sağlıklı bir ortamda eğitim öğretim faaliyetlerine devam edebilmeleri için ´Haftanın En Temiz Sınıfı´ projesini başlattık.Aşağıda sınıfların dikkat etmesi gereken hususlar sıralanmıştır. Her gün sorumlu komisyon tarafından sınıflar gezilerek bu hususların yapılma durumlarına bakılacaktır. Haftanın sonunda en temiz sınıf seçilecek ve ´´Haftanın En Temiz Sınıfı´´ ünvanı ile ödüllendirilip, öğrencilerle beraber sınıf fotoğrafı 1 hafta boyunca okul panosunda gösterilecektir..